WD-40
WD-40 Smeermiddelen en onderhoudsproducten

Speciaal ontworpen voor het meest uitdagende werk

Producten


New
€ 7,99 /ST
New
€ 3,59 /ST
New
€ 8,79 /ST
New
€ 8,79 /ST
New
€ 8,79 /ST

WD-40 Multi-Use Product
WD-40 Multi-Use Product beschermt metaal tegen roest en corrosie, penetreert vastzittende onderdelen, verdringt vocht en smeert bijna alles. Het verwijdert zelfs vet, vuil en nog veel meer van de meeste oppervlakken.

WD-40 Specialist
Ons assortiment eersteklas specialistische onderhoudsproducten is zo geformuleerd dat het professionals op elk gebied de prestatie biedt die ze nodig hebben om hun specifieke klussen te klaren.

Over WD-40
In 1953 ontdekten drie werknemers van de Rocket Chemical Company een manier om NASA raketten te beschermen tegen roest en corrosie. Deze bedachten de naam WD-40, wat een afkorting is van de volledige naam: “Water Displacement – 40th attempt”. De formule werkte pas naar behoren bij de 40e poging. Diezelfde formule wordt nog steeds gebruikt, ondanks dat we nog steeds proberen deze te verbeteren.

Na verloop van tijd namen personeelsleden het product mee naar huis. Daaruit bleek dat WD-40 voor veel meer toepassingen kan worden gebruikt. Daarom beschouwt men het product tegenwoordig als het beste middel om allerlei problemen op te lossen. Inmiddels zijn er meer dan 2000 toepassingen met ons gedeeld waar je WD-40 voor kunt gebruiken.