Verzenden & beschermen Stretchfolie

Stretchfolie


Stabiliseer en bescherm uw goederen met stretchfolie! Onze stretchfolie handrollen zijn gemakkelijk in gebruik in combinatie met een stretchfolie handwikkelaar en aantrekkelijk geprijsd. Heeft u een automatische palletwikkelaar dan profiteert u keer op keer van een perfect resultaat en bespaart u enorm op foliekosten en tijd met onze stretchfolie machinerollen. Stretchfolie wordt ook wel eens palletfolie, wikkelfolie of rekfolie genoemd en is verkrijgbaar en verschillende kleuren en kwaliteiten.

Stretchfolie voor het stabiliseren en beschermen van goederen in transport en opslag

€ 2,95 /ST.
€ 40,39 /ST.
€ 6,90 /ST.
€ 2,79 /ROL
€ 3,45 /SET
€ 9,20 /ROL
€ 0,40 /ST.
€ 10,90 /ROL
€ 8,20 /ROL
Pack N' Rent
€ 3.350,00 /ST
€ 2,25 /KG
Eco Assortiment
€ 8,25 /ROL
€ 2,35 /KG
Eco Assortiment
€ 12,80 /ROL
€ 15,00 /ROL
€ 7,30 /ROL
€ 90,75 /ROL
€ 0,28 /ST.
€ 16,50 /ROL
€ 9,50 /ROL

Kies de kwaliteit die bij u past

Als we bij stretchfolie handrollen praten over kwaliteit dan hebben we het in de meeste gevallen over dikte. Kiest u een dikkere folie dan oefent deze een hogere bundelkracht uit op de pallet en heeft deze door zijn dikte ook een hogere doorsteekweerstand. Bij zware goederen of ladingen met uitstekende of scherpe delen adviseren wij een folie met een dikte van minimaal 20my (micron). Vervoert u lichte goederen of heeft uw lading geen uitstekende scherpe delen dan voldoet een folie van 17my of lichter in de meeste gevallen.


Gekleurde stretchfolie of transparante stretchfolie

Stretchfolie is standaard verkrijgbaar in drie kleuren. Transparant, zwart en wit. transparante stretchfolie zorgt er voor dat de inhoud van uw zending zichtbaar blijft na het inwikkelen. zwarte stretchfolie en witte stretchfolie worden gebruikt als de inhoud van de zending kostbaar is en niet zichtbaar mag zijn om diefstal tegen te gaan. Ook beschermt zwarte stretchfolie of witte stretchfolie uw lading tegen schade veroorzaakt door zonlicht.


Stretchfolie handrollen

Handzame rollen stretchfolie die u gemakkelijk met de hand of met een stretchfolie handwikkelaar kunt aanbrengen. Ideaal voor gebruik onderweg of wanneer u dagelijks niet meer dan 15 pallets inwikkelt.


Vergroot het gebruiksgemak met een stretchfolie handwikkelaar

Gebruik een stretchfolie handwikkelaar of stretchfolie dispenser om nog gemakkelijker en sneller te werken met stretchfolie. Verhoog de weerstand op een geavanceerde stretchfolie handwikkelaar en wikkel nog strakker. Door de ergonomische handvaten bukt u minder en verdwijnt pijn aan uw vingers of die van uw medewerkers. Zoekt u een simpele oplossing? Met eenvoudige doppen die in de rol geplaatst worden voorkomt u al pijn aan vingers en handen.


Machinewikkelfolie

Zoekt u stretchfolie, Machinewikkelfolie of machine stretchfolie voor gebruik op uw automatische palletwikkelaar? Bij Hovens Collin Verpakkingen BV hebben we een ruim assortiment met de beste stretchfolie voor machinaal gebruik.
Machinewikkelfolie is vaak slimmer dan stretchfolie handrollen, sommige soorten machinewikkelfolie zijn met de juiste palletwikkelaar op rekken tot 300% van hun originele lengte. Dit zorgt voor een flinke besparing in materiaalkosten en is door het gebruik van minder kunststof beter voor het milieu. Het machinaal oprekken van de folie zorgt ook voor een hogere bundelkracht waardoor uw goederen strakker zijn ingewikkeld en stabieler zijn tijdens transport. Dit vermindert schade en is veiliger voor uw medewerkers.


Gebruik een palletwikkelaar

Voor wie meer dan 15 pallets per dag moet wikkelen met stretchfolie is een palletwikkelaar dé manier om folie en tijd te besparen. Bovendien profiteert u met een palletwikkelaar keer op keer van een perfect resultaat. Laat u door ons adviseren bij het vinden van de juiste palletwikkelaar. Onze specialisten brengen uw wensen in kaart en tonen u de vele mogelijkheden zodat u uiteindelijk de machine koopt die precies past bij uw unieke situatie.