Stretchfolie handwikkelaar Cleverwrap Kunststof Grijs


Art. nr.:
501056
Verpakkingseenheid
ST
Merk
Qpartner
Besteleenheid
1

€ 172,50 /ST

Op voorraad
24 producten

Product omschrijving

Cleverwrap handwikkelaar
Met de Cleverwrap handwikkelaar en Cleverwrap palletfolie wikkelt u pallets snel, stabiel en ergonomisch.

Besparen zonder in te leveren op stabilieteit
De Cleverwrap palletfolie is 60cm breed i.p.v. de traditionele 50cm waardoor u sneller een hele pallet stabiliseert met minder wikkelingen.
De innovatieve 9my folie wordt op de Cleverwrap handwikkelaar voorgerekt in 3 mogelijke standen. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de elasticiteit van de folie en is een stabiel gewikkelde pallet keer op keer gegarandeerd.

Werk ergonomisch
De Cleverwrap handwikkelaar is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is veel lichter dan de bekende handwikkelaars van metaal. Door het unieke ontwerp van de Cleverwrap handwikkelaar is het mogelijk om tijdens het wikkelen gewoon vooruit om de pallet heen te lopen en is bukken minder vaak nodig.


Specificaties

Art. nr.: 501056
Merk Qpartner
Product Stretchfolie handwikkelaar
Materiaal Kunststof
Breedte in mm 600
Kleur Grijs
Thema of bedrukking Cleverwrap

Merk Qpartner

Qpartner, zo heet ons netwerk van verpakking specialisten in Nederland en Duitsland. Met een totaal inkoopvolume van zo'n 25 miljoen euro verbeteren we duurzaam onze inkoopcondities en daarmee onze productiviteit. De toegang tot een voorraad van rond de 3,5 miljoen euro zorgt voor een aanmerkelijk betere beschikbaarheid van artikelen.

Met 35.000 vierkante meter magazijnoppervlak en ongeveer 20.000 palletplaatsen kunnen we altijd op hoog niveau voldoen aan de verpakkingswensen van zo'n 20.000 klanten!


Kennis
Naast voorraden delen Qpartners ook hun kennis over verpakkingsmaterialen en volgen zij samen vakgerelateerde opleidingen, dit leidt tot een voortdurende competentieverhoging en maakt het Qpartner netwerk nog krachtiger.


Huismerk
Qpartners ontwikkeld al sinds vele jaren gezamenlijk een zeer succesvol huismerk. Deze Qpartner producten zijn te herkennen aan de Q van Quality en staan bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding.