Roerstaafjes Hout Naturel


Art. nr.:
459712
Verpakkingseenheid
ST.
Merk
Hovens Collin
Besteleenheid
10000

€ 0,01 /ST.

Op voorraad
20000 producten

Product omschrijving

Onze houten roerstaafjes zijn de oplossing voor al uw sport-, school-, en bedrijfscatering, feesten en partijen. En komen ook van pas in uw bedrijfskantines, koffiecorners, wachtkamers, en voor takeaway koffie in de horeca. Ze zijn ideaal voor het mengen van warme en koude dranken, en worden meestal gebruikt om de koffiemelk en/of suiker door de koffie en thee te roeren. Maar deze zijn ook geschikt voor vele andere toepassingen zoals soepen, oploskoffie, en limonade. Leg de focus op natuurlijk genieten en beleven.

Onze houten roerstaafjes zijn functioneel, sterk, en bevorderen hygiëne door elk persoon met een nieuw product te voorzien. Daarbij is na gebruik in een handomdraai opgeruimd, en is de afwas dus zo gedaan.

Duurzaam hout

Onze houten roerstaafjes zijn een ideale vervanging voor de standaard kunststof roerstaafjes. Deze houten roerstaafjes zijn volledig composteerbaar en zijn biologisch afbreekbaar. Met dit duurzame product laat u zien dat een oog heeft voor het milieu, en u zich bewust bent van de belevingswereld van vandaag de dag. Daarbij zijn deze houten roerstaafjes ook splintervrij en glad afgewerkt.

Duurzame levering

Onze houten roerstaafjes zijn per 1000 verpakt in een handige dispenserbox en zijn al te bestellen vanaf 10 verpakkingen. Wij leveren onze producten zo compact mogelijk om onze ecologische voetafdruk te verminderen. En om de opslag voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Specificaties

Art. nr.: 459712
Merk Hovens Collin
Product Roerstaafjes
Materiaal Hout
Uitvoering 1000 stuks per doos
Kleur Naturel