Handdoek Tork Matic Advanced rol H1 Groen


Art. nr.:
682978
Verpakkingseenheid
DS.
Merk
Tork
Besteleenheid
1

€ 103,00 /DS.

Op voorraad
6 producten

Product omschrijving

De Advanced Tork Matic® Groene Handdoekrollen zijn dik en absorberend om extra efficiënt de handen te drogen. De rollen zijn geschikt voor de Tork Matic® Handdoekrol Dispenser, ontwikkeld voor eenvoudig onderhoud in sanitaire ruimtes met een hoog aantal bezoekers. De dispenser bespaart tijd en controleert het verbruik door vel-voor-vel-dosering.


Specificaties

Art. nr.: 682978
Merk Tork
Product Handdoek
Materiaal Papier
Uitvoering Matic rol H1
Breedte in mm 210
Diameter in mm 190
Inhoud Doos á 6 rollen
Meter per rol 150
Kleur Groen
Thema of bedrukking Tork nr. 290076

Merk Tork

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Tork hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.


UITGEBREID ASSORTIMENT

Tork biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.


Sfeervolle inrichting

Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Tork en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.


Voedselveiligheid

Speciaal voor de horeca heeft Tork een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.