Draagtray Voor 4 flessen bier "My favorite drink"


Art. nr.:
475219
Verpakkingseenheid
ST.
Merk
Hovens Collin
Besteleenheid
1

€ 0,79 /ST.

Op voorraad
1785 producten

Product omschrijving

Ontworpen door Handlettering Marjan, exclusief voor Hovens Collin Verpakkingen

Een unieke samenwerking! Handlettering Marjan maakt handgeschreven creaties op allerlei ondergronden. Kaartjes, papier, ramen, krijtborden en cadeauverpakkingen. Juist door die cadeauverpakking is het idee voor onze samenwerking ontstaan. Nadat Marjan een aantal van onze fleszakken had versierd met custom made boodschappen en tekeningen wilde we dit niet voor ons zelf houden en kwam al snel het idee voor deze unieke bierdozen.

De milieuvriendelijke "My favorite drink" bierdozen zijn exclusief voor Hovens Collin Verpakkingen BV ontworpen en zijn beschikbaar in varianten voor 4 flessen en voor 6 flessen.

Meer mooie creaties van Handlettering Marjan zijn te vinden op Facebook en Instagram.


Gewoon per stuk

Als het gaat om bierdoosjes zijn er bij ons geen minimum afnames. Dat betekent dat je als brouwerij, slijterij of cadeauzaak gewoon onze bierdozen per stuk kunt kopen. Hierdoor ben je dus niet meer verplicht om van elk dessin 250 stuks te kopen en kun je klein beginnen of lekker variëren!


Niet alleen voor bier

Door het neutrale ontwerp zijn deze cadeaudoosjes niet alleen te gebruiken voor 4 of 6 flesjes bier. Maak bijvoorbeeld eens een cadeaudoosje met mixdrankjes of frisdrank of gebruik ons stoere cadeaudoosje voor olijfolie.


Bierverpakking op maat

Liever een bierverpakking met eigen logo? Of ben je opzoek naar een doosje waar je flesje en glas precies in past? Dat kan! Onze specialisten weten alles van materialen, stansvormen en bedrukking en stellen met jou de perfecte verpakking samen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.


Specificaties

Art. nr.: 475219
Merk Hovens Collin
Product Flesdoos
Materiaal Vouwkarton
Uitvoering Voor 4 flessen bier of frisdrank
Lengte in mm 121
Breedte in mm 121
Hoogte in mm 230
Inhoud 4 flessen
Kleur Naturel
Thema of bedrukking My favorite drink