Verzenden & beschermen Kartonnage Golfkarton dozen

Kartonnen dozen

Op zoek naar golfkartonnen dozen? Vindt de beste dozen voor een verrassend scherpe scherpe prijs! Vandaag besteld, morgen in huis€ 4,82 /ST.
€ 0,53 /ST.
€ 3,03 /ST.
€ 0,85 /ST.
€ 1,49 /ST.
€ 1,48 /ST.
€ 1,83 /ST.
€ 1,36 /ST.
€ 1,90 /ST.
€ 12,17 /ST.
€ 4,21 /ST.
€ 0,33 /ST.
€ 0,39 /ST.
€ 1,23 /ST.
€ 0,67 /ST.
€ 0,42 /ST.
€ 0,48 /ST.
€ 0,55 /ST.
€ 0,64 /ST.

Kwaliteiten


Bij het kiezen van een doos is het belangrijk de juiste kwaliteit te nemen. Deze kwaliteit moet passen bij uw product, de omgeving, transport en de ontvanger.

Welke golf
Golfkarton dat gebruikt wordt voor dozen bestaat ten minste uit 3 lagen. Aan de binnen en buitenzijde zijn dit lagen vlak papier. Tussen de lagen vlak papier bevindt zich de golf. Deze golf is op de contactpunten aan de binnen en buiten lagen (dekbaan) verlijmd. Voor de hoogte van de golf zijn er verschillende opties, deze zijn opgenomen in de volgende standaard:

  • A, golfhoogte van ± 4,5 mm
  • B, golfhoogte van ± 2,3 mm
  • C, golfhoogte van ± 3,4 mm
  • E, golfhoogte van ± 1,2 mm

Wanneer u kiest voor een van de bovenstaande golven spreekt men van enkelgolfs karton. Een combinatie van twee golven noemen we dubbelgolfs karton. De meest gebruikte golven voor verpakkingen zijn B, C, en E. De meest gemaakte combinatie is BC.Papierkwaliteiten
Voor het maken van dozen worden vele soorten papier gebruikt. Samen met de keuze van de golf wordt door de kwaliteit van het papier de stevigheid van de doos bepaald.
Deze mogelijke papiersoorten zijn:

  • Kraftliner, een sterke papiersoort waarin weinig tot geen gerecycled materiaal is verwerkt.
  • Testlinder, vergelijkbaar met Kraftliner maar minder sterk doordat er meer gerecycled materiaal in is verwerkt.
  • Schrenz, 100% gerecycled materiaal dat alleen voor de golf gebruikt wordt.

De genoemde papiersoorten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, vaak is er ook nog een optie voor wit karton als het gaat om de deklagen. Het vinden van de juiste combinatie van golf en papierkwaliteit kan erg moeilijk zijn. Onze specialisten kunnen samen met u de juiste keuze maken