3M
3M

Alle producten van het merk 3M

Merk 3M


Met een totaalpakket van tape en lijm is 3M als grote wereldspeler op de markt als geen ander in staat om ondernemers te voorzien van een efficiënte effectieve oplossing. Mede door eigen productie en research staat het merk 3M bekend om het leveren van de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs. Bij het samenstellen van de productlijn van 3M staan altijd de wensen en behoeften van de eindgebruikers centraal.


Verpakken


Met het aanbod van verpakkingstapes en -systemen, stelt 3M haar ervaring tot uw beschikking om uw processen te verbeteren en een goede afdichting, transport, opslag en presentatie van uw producten te garanderen. Het versturen van een perfect verzorgd pakket is bijna net zo mooi als er één te ontvangen. Verpak uw pakketten met iets meer zorg als u 3M Scotch verpakkingstape gebruikt.

Bij gebruik van 3M Scotch® verpakkingstapes profiteert u van de volgende voordelen: onmiddellijke hechting, schoon en efficiënt handmatig of automatisch aanbrengen, hoge kwaliteit en lage verbruikskosten. Bovendien zorgen deze producten ook voor een veilige en schone sluiting, opslag en verzending van uw producten.

3M Best Performers:

  • 371 tape met hotmelt belijming voor een economische en betrouwbare sluiting
  • 3739 tape met hotmelt belijming voor meer zekerheid bij zware dozen
  • 309 low noise handrollen voor geluidsarm en comfortabel werken
  • 3707 low noise tape met solvent belijming. Geschikt voor verpakken bij lagere temperaturen
  • 6890 klassieke PVC handrollen voor soepel aanbrengen


Verbinden met tape


3M biedt een breed scala aan dunne en dikke dubbelzijdige tapes en transfer tapes voor uw montage oplossingen.

Dubbelzijdige tape en Transfer tape
Een dubbelzijdige tape of transfer tape is vaak dé oplossing bij uitstek in veel verschillende markten, zoals point-of-sale displays, meubilair, bewegwijzering, textiel. Transfer tapes kunnen worden gebruikt met de 3M ATG dispenser. Dit systeem combineert een eenvoudige bediening met nauwkeurigheid en snelheid in verwerking voor al uw montage toepassingen. Maar dubbelzijdige tapes kunnen ook gebruikt worden voor het zelfklevend maken van oppervlakken.

VHB dubbelzijdige tape
Geen schroeven, popnagels en lassen. Maar een blinde verbinding! 3M VHB dubbelzijdige tape is de ideale bevestigingsoplossing voor kunststof montage (ook lijmen PE en lijmen PP), verlijmen aluminium, staal, glas etc. De dubbelzijdige tape – beter dan schuimtape – is zeer sterk hechtend. De snelle verwerking zorgt voor lagere kosten. Het resultaat is fraai en duurzaam. De dubbelzijdige tape is een bewezen alternatief voor schroeven, klink- en popnagels en lassen.


3M Selectiegids
De selectiegids is de ideale tool om tot de meest geschikte tape of lijm te komen voor uw toepassing. Kies uw gewenste productgroep en bepaal aan de hand van productkenmerken, toepassingen en prestatieniveaus welk product u best kan gebruiken.

3M Selectiegids 2017


Duurzaamheid


Een van de kernwaarden van 3M is duurzaamheid. 3M is voortdurend op zoek naar nieuwe producten, concepten en alternatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu. Zo leveren zij actief een bijdrage aan duurzame verpakkingsprocessen.

Producten


€ 1,56 /ROL
€ 0,06 /ST.
Sale
€ 4,71 /ROL
€ 172,43 /ST.
€ 3,92 /ROL
€ 1,56 /ROL
€ 2,15 /ROL
€ 2,15 /ROL
€ 8,64 /ROL
Sale
€ 1,99 /ROL
€ 7,76 /ROL
Sale
€ 21,25 /ROL
Sale
€ 30,84 /ROL
Sale
€ 2,70 /ROL
Sale
€ 3,38 /ROL
€ 8,22 /ROL
Sale
€ 11,37 /ROL
€ 6,20 /ROL
€ 13,38 /ROL